Impas - The Perfect Fit

Waar we voor gaan bij IMPAS

Onze focus ligt op maatwerk, puur vakmanschap en een tevreden klant.

Kwaliteit

Wij produceren leidingwerk van een hoge kwaliteit. Onze focus ligt op maatwerk, puur vakmanschap en een tevreden klant.

Controle

Aan het eind van iedere fase in ons werkproces vindt er een controle plaats. Daarnaast beschikken we over meerdere WPQR’s, WPS’en, hebben onze lassers de vereiste certificaten volgens de NEN-EN-ISO 9606 en voldoen we aan de Europese èn Amerikaanse normen. Kortom, al onze teamleden zijn gecertificeerd en uitermate gekwalificeerd. Zo waarborgen we de kwaliteit van jouw product.

Sfeer

In de werkplaats en op kantoor werken we samen aan de opdrachten. We zijn trots op wat we doen en staan altijd voor elkaar klaar wanneer een van ons hulp nodig heeft. We waarderen elkaars aandeel in het werkproces en enthousiasmeren elkaar.

Ontzorgen

Wij willen jou compleet ontzorgen. Dit bereiken we door op ieder moment:

  • open en transparant te handelen
  • duidelijkheid te geven over de gang van zaken
  • korte lijnen te hanteren
  • ons te houden aan de gemaakte afspraken

Teamgevoel

Met z’n allen vormen we een hecht team. Benieuwd wie er tijdens welke fase in het werkproces voor jou aan de slag gaat? Dat lees je hier. Samen gaan we er iedere dag tegenaan!

Kom met ons in contact

Stuur of vraag om informatie via Postbus 120, 9600 AC in Hoogezand. Bezoek ons op Scheepswervenweg 2, 9608 PD in Westerbroek. Bel ons op 0598 31 96 66 of mail ons via info@IMPAS.nl (algemeen) of verkoop@IMPAS.nl (verkoop).

The form contains errors