Impas - The Perfect Fit

Over ons

Onze medewerkers voelen zich sterk verbonden met IMPAS. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Dat maakt dat we een sterk team vormen dat op ieder moment voor je klaar staat.

Wij werken met vakmensen

Van de MSO (Metaal- en Scheepsbouw Opleidingen) bijvoorbeeld. Deze vakmensen volgen bij ons hun praktijkopleiding, waarna wij vaak een kans zien ze in dienst te nemen. Wij zien ook de vakmensen die door een faillissement of reorganisatie geen werk meer hebben. En wij hebben oog voor de vakmensen die geen vast contract kregen vanwege hun leeftijd. Iedereen is bij ons meer dan welkom. Wij kijken naar jou en naar jouw talent. Meer niet.

Verkoop en productieleiding

Hans Sprik

Hans Sprik startte als commercieel medewerker binnendienst en groeide via de functie van Hoofd Bedrijfsbureau naar bedrijfsleider. Hans: “Ik heb een mooie, diverse groep mensen om mij heen en we werken met z’n allen samen.”

Karl Heinz Lohmann

Karl Heinz Lohmann kwam binnen als voorman. Hij gaat bijna met pensioen, maar geniet nog iedere dag van zijn werk. Karl: “Ik controleer streng op kwaliteit. Daarom is het belangrijk dat ik veel in onze werkplaats ben en het werk bekijk.”

Werkvoorbereiding en inkoop

Richard Bakker

Richard Bakker werkte eerder voor IMPAS als uitzendkracht. Daarna werd hij door Hans gevraagd om als werkvoorbereider in dienst te komen. Richard: “Als we vlekkeloos door de productie lopen, geeft dat een goed gevoel”.

Erik van Hoorn

Erik van Hoorn startte als magazijnmedewerker en kreeg daarna de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van project inkoper. Erik: “Het leuke van het bedrijf vind ik de saamhorigheid en collegialiteit. Iedereen is gelijk.”

Voorbewerking en verspaning

Jase Balootje

Jase Balootje werd zonder enige kennis of ervaring achter een zaagbank gezet. Hij heeft zich inmiddels doorontwikkeld tot buiger. Jase: Ik heb het prima naar mijn zin.”

Henk Jansema

Henk Jansema’s hart ligt bij metaalbewerking en hij gaat nog iedere dag met plezier naar zijn werk. Henk: “Ik ben trots op het feit dat ik nooit klachten krijg over mijn werk. De klanten zijn altijd tevreden.”

Michael Lohmann

Michael Lohmann kwam als zager via het uitzendbureau binnen. Hij is intern opgeleid tot buiger. Michael: “De sfeer en de collega’s zijn leuk.”

Jan Oost

Jan Oost kwam ook via het uitzendbureau binnen. Hij zorgt ervoor dat de zaagstukken netjes en op tijd bij de fitter liggen. Jan: “Ik heb goede collega’s en problemen kunnen we altijd samen oplossen.”

Fitten en lassen

Jeroen Bode

Jeroen Bode volgde de opleiding constructiebankwerker/lasser en kwam uiteindelijk bij IMPAS terecht als lasser. Jeroen: “Er heerst hier een goede sfeer. Collega’s gaan op een gemoedelijke manier met elkaar om.”

Stefan Zwier

Stefan Zwier vond IMPAS via een leerplek en is gebleven als pijpfitter. Intern werd hij opgeleid tot modulebouwer. Inmiddels heeft Stefan zijn draai helemaal gevonden en is hij de beoogde nieuwe voorman in de werkplaats. Stefan: “Het werk is erg gevarieerd en ik haal er veel plezier uit”.

Henk Weeke

Henk Weeke werd tijdens een vakantie gebeld voor een functie op de lasafdeling. Inmiddels is hij een vaste kracht als meewerkend voorman. Ook begeleidt hij jongeren tijdens hun BBL opleiding. Henk: “Ik vind het belangrijk dat jongeren voor techniek kiezen en vind het leuk ze te begeleiden.”

Daniël Bosscher

Daniël Bosscher begon als leerling pijpfitter en is inmiddels een volwaardige pijpfitter. Het fitten wisselt hij af met laswerk. Daniël: “Het werk is uitdagend en afwisselend.”

De eindcontrole

Peter Verstappen

Peter Verstappen startte bij IMPAS als buiger. Hij groeide verder in het bedrijf en schopte het uiteindelijk tot kwaliteitscontroleur. Bij drukte springt hij nog graag bij als buiger. Peter: “Ik werk hier graag en vind het een leuke club mensen bij elkaar.”