Impas - The Perfect Fit

Wat ons uniek maakt

We zijn er trots op dat we een van de weinige bedrijven in Nederland zijn met een T-drill machine (HD-TEC-150) in onze werkplaats. Deze machines worden vervaardigd door het Finse bedrijf T-drill. Op dit moment zijn er in Nederland slechts een paar T-drill machines in gebruik.

Meer over de T-drill machine

Het Finse bedrijf achter deze machines is een echte specialist op het gebied van buisbewerkingsmachines. Zij produceren draagbare en industriële t-trek machines, ook wel uithaalmachines genoemd. De machines van T-drill zijn geschikt voor het bewerken van roestvast staal, koolstofstaal en cunifer. Bij IMPAS maken we gebruik van de T-drill HD-TEC-150. Deze machine zorgt voor een grote kostenbesparing, een vermindering van de lastijd én we hoeven geen T-stukken meer aan te schaffen.

De T-drill HD-TEC-150 in werking

De specificaties van de HD-TEC-150

De HD-TEC-150 is een uithaalmachine voor stompgelaste uithaling. Deze variant is geschikt voor de volgende materialen: roestvast staal, staal, en cunifer. De HD-TEC-150 heeft een hoge uithaal capaciteit en is voorzien van automatische werkcycli voor het snijden van het geleidegat en het ophangen van een buis. Je bestuurt deze automatische bewerkingen met een interactief bedieningspaneel. Het hele proces, van het frezen van het proefgat tot het trimmen van de kraag, voer je uit op één werkstation.

De voordelen van de T-drill HD-TEC-150

De belangrijkste voordelen van T-drillen zijn:

  • De machine heeft slechts één lasverbinding in plaats van de gebruikelijke drie
  • De machine vermindert de kans op lekkage door middel van goede doorstroming en hoge betrouwbaarheid
  • De machine zorgt voor minder afvalmateriaal
  • De machine realiseert een verlaging in productiekosten

Kom de T-drill bewonderen

De T-drill live in actie zien? Kom dan eens bij ons langs!